+31 6 54 223 905 info@hennysep.com
Even voorstellen (Nederlands)

Al sinds mijn tienerjaren ben ik vol enthousiasme bezig met fotografie, dat enthousiasme is gebleven en alleen maar meer geworden. In alle jaren heb ik een berg aan ervaring en kennis opgedaan die ik nu vol passie kan delen tijdens mijn workshops. Het doet me goed datzelfde enthousiasme waar ik destijds mee begon en diezelfde nieuwsgierigheid terug te zien bij mijn cursisten.   Als fotograaf heb ik mij vooral toegelegd op het fotograferen van mensen. Het bijzondere en eigen van elk verschillend mens vast weten te leggen raakt me elke keer. Portretten, glamour, artistiek naakt, commercieel. Elke opdracht pak ik met evenveel gedrevenheid aan. Het gaat mij niet alleen om het afleveren van een mooie foto. Ik ga voor een fijne samenwerking en een prachtige plaat waarbij alles een geheel vormt. Retoucheren, in de breedste zin van het woord, is een van mijn sterke punten. Een beauty image high end geretoucheerd, een andere achtergrond of tekstopmaak? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Maar ook voor kleurcorrecties en optimaliseren van het beeldmateriaal. Bij mijn eigen fotostudio is tevens een professioneel ingerichte visagieruimte aanwezig met twee werkplekken. Mijn vrouw Dunia is een vakvrouw in visagie en verzorgd dan ook vaak de totale make-up en haar tijdens de shoots. Van mooi basis tot extreem, alles is mogelijk. De afgelopen jaren is mijn interesse voor videoproducties toegenomen en vormt nu dan ook steeds meer een behoorlijk aandeel in mijn studio. Ook hier heb ik me vooral toegelegd op werken met mensen maar ook voor bedrijfsfilmpjes kun je terecht. Denk aan promotie op social media kanalen of de bedrijfs website. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Schroom niet en neem contact op. Wellicht kan ik jou dan ook tot mijn tevreden klantenkring rekenen. Tags: ondernemend, gedreven, communicatief, klantgericht, enthousiast, vader, sociaal, fotograaf, videograaf, retoucher, instructor

Introduce myself

Ever since I was a teenager, I have been enthusiastically involved with photography, that enthusiasm has remained and has only grown. In all those years I have gained a lot of experience and knowledge that I can now share passionately during my workshops. I am delighted to see the same enthusiasm that I started with at the time and the same curiosity reflected in my students. As a photographer I mainly focus on photographing people. Capturing the special and individual of every different person touches me every time. Portraits, glamor, artistic nude, commercial. I tackle every assignment with the same enthusiasm. It’s not just about delivering a nice photo. I go for a great collaboration and a beautiful album in which everything forms a whole. Retouching, in the broadest sense of the word, is one of my strengths. Retouching a beauty image high end, a different background or text layout? Then you have come to the right place. But also for color corrections and optimization of the image material. My own photo studio also has a professionally decorated make-up room with two workplaces. My wife Dunia is a make-up professional and often takes care of the total makeup and hair during the shoots. From beautiful basic to extreme, everything is possible. In recent years my interest in video productions has increased and is now becoming a significant part of my studio. Here too I have mainly focused on working with people, but you can also go for corporate videos. Consider promotion on social media channels or the company website. Do you have any questions or would you like to make an appointment? Do not hesitate and contact us. Perhaps I can count you among my satisfied clientele. Tags: entrepreneurial, driven, communicative, customer-oriented, enthusiastic, father, social, photographer, videographer, retoucher, instructor

Vaardigheden post production

%

Photoshop

%

Lightroom

%

Premiere Pro

%

After Effects

Tevreden klanten

Logo Sense and Beauty
Logo Gorge

Wat klanten zeggen

Er is niets meer bijzonder om een creaties van jezelf tot leven te zien komen. Zo gaat dat met mijn samenwerking met Henny Sep. Wij hebben meerdere malen over de afgelopen 3 jaar fotos gemaakt voor wedstrijden. Ik heb een idee voor de nagels en een idee van hoe de image moet worden. Met die info ga ik naar Sep en gaan we verder brainstormen om het concept tot een unieke creatie te maken. Sep is een creatieve geest met een passie voor zijn vak. Hij is enthousiast en denkt mee om een idee volledig uit te werken. Zijn kennis van zowel fotograferen, belichting, bewerken en begeleiden van modellen is wereldklasse! Door de lens van Sep wordt mijn visie een realiteit!
Tracey Lee

Nail artist, Tracey Lee International

Sep is mijn partner in crime. Ik werk meestal met hem samen als visagist. Hij werkt professioneel en is heel precies in zijn werk. Op de werkvloer zorgt hij voor een gezellige en ontspannen sfeer en neemt de tijd om door te gaan totdat we de perfecte plaat hebben.  Het eindresultaat gaat in goede samenwerking en wordt netjes en mooi afgeleverd. Het is altijd prettig samen te werken.
Dunia

Visagiste, Sense and Beauty

‘Fotografeer onze advocaten met een professionele uitstraling maar laat iedereen wel zichzelf kunnen blijven’. Dat was de opdracht die we Henny een aantal jaren geleden hadden gegeven voor de fotoshoot voor de vernieuwde website van ons kantoor. En daar is hij bij herhaling uitstekend in geslaagd. Tijdens de fotoshoot straalde Henny rust uit en stelde hij de mensen op hun gemak. Hij haalde ze uit hun comfortzone met een werkelijk verrassend resultaat.  Dat we zeer tevreden waren over zijn professionaliteit blijkt wel uit het feit dat we Henny vorig jaar wederom hebben gevraagd een nieuwe fotoshoot te verzorgen van ons advocatenteam. En deze keer stond men zelfs te popelen om gefotografeerd te worden. En opnieuw mag het resultaat er zijn: prachtige foto’s.
Helma Smoor

Management assistant, VMBS advocaten

Sinds 2013 verzorgt Sep de fotografie van onze modelshots voor de kleurencollecties voor onze 2 merken Gelosophy en NailPerfect. Van concept tot eindresultaat, Sep denkt graag mee en geeft tijdens de shoot ook adviezen, wat ik zeer op prijs stel. In de loop van de tijd heeft Sep veel geleerd over de nagels, omdat hij ook echt geïnteresseerd is in wat we doen. Op die manier kan die zich echt helemaal inleven in onze concepten. In combinatie met zijn kennis en ervaring kan die ons dan ook goed adviseren mbt (hand)poses, props, achtergronden, etc. Hij gaat ook net zo lang door totdat hij (en wijzelf natuurlijk ook) helemaal tevreden is met het eindresultaat. Samenwerken met Sep is nooit saai!
Sharon Ding

Marketing and communication manager, Beauty Company

Wij hebben een film en fotoshoot gehad bij Sep op locatie. We zijn goed voorbereid en wisten min of meer wat ons te wachten stond. We zijn goed ontvangen en hebben de hele dag efficiënt, maar ook met een lach kunnen werken. Het uiteindelijke resultaat mag er ook wezen en we zijn erg blij met Sep en zijn mensen. Wanneer je een idee hebt denkt Sep met je mee! Gaan gewoon eens vrijblijvend een bakkie koffie drinken met Sep.
Bart Netten

Directeur, PDK marketing

Er zijn alle soorten mensen die foto’s kunnen maken, er zijn ook er heel veel die een video voor je doelgroep kunnen schieten – Maar Sep – he’s the man you need for a photo shoot for your nail studio or company- You get Dunia and Tracey Lee too if your lucky – and the result will be not only stunning but probably award winning too!
Henny Sep snapt gewoon hoe het zit!

Tracy Anne Shelverton

Exclusive importer of Famous Names Products, Gorge Nails

Een fotoshoot bij Sep is een feestje. Hij is zeer goed in staat om in een ontspannen sfeer te creëren en heeft alle geduld met je. Een vakman met de nieuwste apparatuur om loepzuivere foto’s te schieten. Heeft oog voor detail en entourage. Het resultaat mag er zijn. Ik heb een aantal prachtige foto’s. Dank je wel Sep!
Bertine Oudesluijs

BO Imagocoach, Dress for succes Eindhoven